• Çünkü kadınların kendileri farklı şekil ve ölçülerdeler ve farklı görünüşler elde etmek istiyorlar.
      Düzgün, silüet olarak küçük ama mükemmel yapıda memeler oluşturmak istiyorsanız farklı, kilo kaybettikten sonra dolgunluğu eski haline getirmek istiyorsanız daha farklı şekil, ölçü ve profilli implanta ihtiyaç duyacaksınız. Bu yüzden mükemmel uyumunuzu bulması için doktorlara kapsamlı çeşitlilik sunuyoruz.

    •  Kontur implantları (anatomik olanlar) memenin doğal şeklini koruyarak daha mütevazi bir görüntü verirken, yuvarlak implantlar, memenin yukarı kısmına hacim ekleyerek kalkık bir görünüm verir.

    • Tüm meme implantları silikon elastomerinin dış kabuğundan yapılmıştır (çok güçlü sentetik kabuk ) ve silicon jel veya steril tuz solusyonu ile doldurulmuştur (saline). Saline implantlar daha doğal bir his verdiği için kullanılmaktaydı.

              Fakat şimdi silikon jeller Meme protezinin çok çeşitli şekilde yumuşaklığını (sertlik derecesini) ayarlıyabiliyor.

    • Pek çok kadın onların ameliyattan sonra çok büyük olacağına inanır ve doktorlarına
      sorarlar gerçekte istediklerinden daha küçük bir ölçüde seçmeyi talep ederler. Bununla birlikte, büyük ihtimalle ameliyattan sonra yeni meme şeklinizle daha rahat olacaksınız… Aslında, sonuç olarak pek çoğu daha büyük bir ölçü tercih etmiştir!

      Gerçekten beğendiğinizi göstermenin iyi bir şekli görüşmeye giderken mümkün olduğunca çok meme fotoğraflarını toplamanızdır.

    • O sizin vücudunuz ve sizin seçiminiz! Bazı kadınlar kendi doğal vücut boyutlarına uygun olanlardan daha geniş implant istemektedirler. Cerrahınız ile neyin pratik ve mümkün olduğu hakkında konuşmanız gerekecek ve onların değerlendirmesine güvenmelisiniz- sonuç olarak, pek çok prosedür gerçekleştirdiler ve doğru uzmanlarda güzel sonuç alınacaktır.

    • Bu implantın uygulandığı zaman hastanın üzerinde nasıl duracağının ön fikridir. Farklı kadınlara ve onların elde etmek istedikleri görüntüye uygun çok çeşitli farklı profiller yapıyoruz. Orta profil ve düşük profil daha mütevaziyken, yüksek profil ve ekstra yüksek profil en büyüktür

    • Bu durum cerrahınıza bağlı bir durumdur. Doktorunuz sizin için seçilen implantlarına en iyi uyan prosedüre karar verir. 3 varklı yöntem vardır. Bunlar;

      Memenizin altındaki kırışığın içinden

      Meme ucu etrafına(bir ‘ peri-areolar kesik’ )

      Koltuk altına ( insizyon)

              Kesik ölçüsü cerrahınızın seçeceği alana, vücut şeklinize ve seçilen implanta bağlıdır.

    • İmplantlar, pektoralis kas üstündeki meme dokusu altına (gland altı) ya da kısmen pektoralis kasın altına (kas altı) yerleştirilebilir. Her bir yerleştirmenin avantaj ve dezavantajları ve orada doktorunuz ile görüşebileceğiniz ilave seçenekler de bulunmaktadır.

              Eğer meme dokunuz çok yoksa cerrahınız implantları kaslarınızın altına yerleştirmeyi tavsiye edecektir. Eğer daha doğal meme dokunuz varsa, o halde cerrahınız size genellikle daha kısa iyileşme süresi olan ve daha az rahatsızlık veren kasınızın üstüne implant yerleştirmeyi tavsiye edebilir.

    •  Eğer dikkatlice araştırdıysanız, cerrahınızın referans ve tanıtım belgelerini kontrol ettiyseniz ve kararınız hakkında gerçekten rahat hissetmek için kendinize zaman ayırdıysanız, ameliyatınızın sonuçlarından mutsuz olmazsınız

    • Bütün tıbbi ürünler gibi meme implantlarının da bir ömrü vardır. Silikon da olsa salin de olsa implantlar 10-15 yıl sonra değiştirilme ihtiyacı duyarlar. Tekrar implant yaptırmak tamamen sizin kararınıza bağlıdır.

    • En popular kozmetik operasyonudur. Meme büyütme ile memenin arkasına (kasın üstüne veya altına, aşağı kısma) cerrahi olarak eklenen sentetik bir meme implant ile meme ölçüleriniz arttırılabilir ve şekli değiştirilebilir.Böylece  istenilen Cup  ölçüsü  yaratılır.

      Terzide  Meme küçültme ameliyatı oluyor,fazla büyük olan Meme
      cerrahi müdahale ile  fazlalıklarını  alarak  Cup boyu küçültülür ve 
      istenilen optik verilir.
      Meme Küçültme ameliyatları  SGK  tarafından  ödenmektedir.

    •  En iyi yolu diğer memelerin fotoğraflarına bakmaktır. Sonra cerrahınıza ne istediğinizi gösterebilirsiniz ve onlar bunun mümkün olup olmadığı ile ilgili sizi bilgilendirebilirler.

              Onlar seçeneğiniz üzerinden sizinle konuşacaklar, sizin şekil ve vücudunuz için hangi implant şeklinin ve görünümünün uygun olacağı hakkında sizi bilgilendireceklerdir. Onlar alışılageldik şekliyle size hissetmeniz için bir implant verecekler. Birçok cerrah ölçüyü almak için kit kullanmaktadır ki bu size sonrasında nasıl görüneceğiniz ile ilgili olarak karar vermenizde yardım edecektir.

    •  Cerrahınız ile meme ölçüsü ve şekli hakkında konuşmalısınız. Ayrıca yuvarlak ya da anatomik şekilli implant kullanıp kullanmayacağınız konusunda cerrahınızla konuşup ne istediğinizi söyleyip nasıl olacağının fikrini almalısınız.

             Danışmanızdan önce aradığınız tüm şekil ve ölçüler hakkında düşünmeye ihtiyaç duyacaksınız, sonra cerrahınızla arzu ettiğiniz şekle hangi implantın mümkün olduğu kadar daha yakın olduğu hakkında konuşun.

             Vücudunuzun şekli ve özellikleri, arzularınız ve ölçülerinizle ilgili olarak değişiklik gösterecektir. Aynı implant ölçüsünde ve şeklinde kullanılmış olsa bile implant ameliyatından sonra sizin memenizin diğer bir memeden farklı olacağının farkında olmalısınız- sizin doğal meme dokunuz, sonuçları etkileyecektir.

    • Duruma göre değişir, eğer öyle olmalarını isterseniz öyle olacaktır. Her kadının vücudu farklıdır, Meme implant ameliyatı geçirmiş kadınların oncesinde ve sonrasında çekilmiş fotoğrafları sonuçta benzeyeceği şekli her zaman tam olarak temsil etmez. Eğer doğal- görünüm sonuçları istiyorsanız, başlangıçtan doktorunuza açık olun, ve onlar size neyin mümkün olacağını tavsiye edeceklerdir.

X